Meer resultaten voor jens revalidatie

Sociale kaart gemeente Rotterdam JenS Revalidatieservice Hulpmiddelen.
Leefomgeving en Informele zorg. Vrije tijd en Sport. Wonen en tijdelijke opvang. Sluiten Meerdere locaties gevonden. JenS Revalidatie Service levert oplossingen voor minder valide mensen maar ook producten die voorzien in een zorgbehoefte of comfortverhoging. Het zijn producten die mensen in staat stellen zo onafhankelijk en comfortabel mogelijk te functioneren zowel thuis als in de werkomgeving. De vestiging Rotterdam levert en onderhoudt ook de Wmo-hulpmiddelen voor de gemeente Rotterdam. Productgroepen zijn bad-/douche en toiletvoorzieningen bedden fauteuils driewielfietsen handige hulpjes ADL Health Wellness trapliften loophulpmiddelen matrassen obesitas hulpmiddelen rolstoelen scooters scooterstallingen tempur producten en trippelstoelen. In de webwinkel zijn meer producten te vinden.
Elst Jens revalidatie de MO-zaak.
6662 NW Elst Plan uw route. van beleid naar uitvoering. inschrijven voor onze nieuwsbrief.
Revalidatieservice JenS Elst Toegankelijk Overbetuwe.
ga direct naar het hulpmenu. Edisonweg 38 6662 NW ELST GLD. 0481 365365 is ook te gebruiken buiten kantooruren en in noodgevallen. Verkoop rolstoelen rollators scootmobielen etc.
Welkom bij JenS Beenhakker.
U kunt bij ons terecht voor standaardproducten maar ook verzorgen wij eventuele aanpassingen aan die producten. Wat kunt u van ons verwachten? Persoonlijke service en betrouwbare aftersales. Jarenlange ervaring in professionele aanpassingen. Alle disciplines onder één dak. Wij werken volgens de laatste richtlijnen van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen hét garantiekeurmerk voor revalidatietechnieken. ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Jens Revalidatie afhaalpunt Elst Mantelzorg voor Beginners.
Centrum Indicatiestelling Zorg CIZ.
Jens Revalidatie Service klacht indienen? Klachtenkompas vraagt om antwoord.
Online je klacht oplossen actieve bedrijven. Afgelopen 12 mnd Reageert. Maximale aandacht voor je klacht. Alles rondom je klacht in één overzicht. Gemakkelijk gratis en vaak effectief. Aangeboden door de Consumentenbond. Zoek hen op Twitter of Facebook om je klacht met hen te delen. Beste JensRevalidatieService los jullie klachten eens op! Alipur plaatst klacht over Jens Revalidatie Service.
Jens Elst Bv Elst Gld 6662 NW Overbetuwe Edisonweg 38 KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 09222299.
Bekijk locatie op de kaart. Online aankoop van bedrijvenlijst. Wereldwijd aanwezig in meer dan 60 landen. Gedetailleerde en up-to-date bedrijfsinformatie. Een uitgebreide en gefilterde bedrijvengids. Adressen van Jens Elst BV. Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten verpleeg en orthopedische artikelen en laboratoriumbenodigdheden. Kamer van Koophandel nummer. Van 20 tot 49 Werknemers. Informatie beschikbaar als optie. Chemicaliën en farmaceutische producten groothandel. Andere classificaties voor sommige landen.
JenS Revalidatieservice Kennemerland B.V. in Haarlem Zorgartikelen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
JenS Revalidatieservice Kennemerland B.V. Hofmanweg 39-B 2031BH Haarlem. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over JenS Revalidatieservice Kennemerland B.V. Groot en kleinhandel in en reparatie van rolstoelen revalidatie artikelen en kunst en hulpmiddelen ten behoeve van lichamelijk gehandicapten alsmede beheeractiviteiten. Is dit uw bedrijf?

Contacteer ons