Resultaten voor lichtgewicht opvouwbare rollators

Goedkope en lichtgewicht rollators makkelijk opvouwbaar. Te koop in onze winkel of webwinkel. Gratis levering Achteraf betalen Telefonisch bestellen Zorgwinkel HulpMedi.nl.
De hoogte is instelbaar van 80 tot 93 centimeter perfect af te stemmen op de gebruiker zelf. De Quatro rollator kan een gebruikersgewicht van 130 kilo aan. De Quatro worden geleverd inclusief mandje wandelstokhouder en dienblad. Met lichtgewicht rollators komt u overal. Zo zijn deze net iets eenvoudiger over een hoge drempel of stoep te tillen. Voor uw partner of begeleider bieden lichtgewicht rollators het voordeel dat ze gemakkelijk in de auto te tillen zijn. Lichtgewicht rollators zijn ideaal voor gebruik binnenshuis ook maakt u hier een mooie wandeling mee. Ze zijn wendbaar en bieden het beste dat u wensen kunt. Uiteraard zijn deze rollators ook voorzien van zitje en boodschappenmandje afhankelijk van het gekozen model. De meest ideale rollator voor binnenshuis heeft een smal frame.
Rollator lichtgewicht set kopen? ANWB Webwinkel.
Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje. c c not possible. Met de Rollator lichtgewicht set passeert u hoge stoepranden en drempels voortaan moeiteloos. Door het voetpedaal zijn stoepranden geen probleem voor deze opvouwbare rollator. Door middel van een hendel is de Active Walker rollator eenvoudig inklapbaar. Active lichtgewicht rollator set Compleet op weg. Met deze rollator verplaatst u zich een stuk gemakkelijker. Door zijn lichte gewicht is hij eenvoudig over stoepen en drempels te duwen. De zittingen van de Active Rollator Lichtgewicht zijn verstelbaar tot de voor u gewenste hoogte. De Rollator Lichtgewicht heeft een handige draagtas onder de zitting.
Opvouwbare rollator rollator opvouwbaar deRollatorwinkel.nl.
In die gevallen zijn opvouwbare rollators de ideale oplossing. Al onze opvouwbare rollators zijn eenvoudig opvouwbaar en zijn gemaakt van licht materiaal. Een rollator die opvouwbaar is is uitstekend geschikt voor mensen die nog wel kunnen lopen maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Een opvouwbare rollator is dan ook een prima ondersteuning voor mensen die te kampen hebben met evenwichtsproblemen mensen die een beroerte hebben gehad of andere aandoeningen waarbij ondersteuning noodzakelijk is of wordt.
Compacte Opvouwbare Lichtgewicht Rollator.
Compacte Opvouwbare Lichtgewicht Rollator. Een rollator met een top constructie en uitrusting dit zijn de kenmerken van deze lichtgewicht aluminium rollator. Met een gewicht van slechts 66 kg deze rollator is buitengewoon stabiel en veilig te rijden. Deze Opvouwbare Lichtgewicht Rollator is ideaal voor vervoer of reizen de rollator kan op extreem klein formaat opgevouwen worden en kan eenvoudig worden ondergebracht in bussen treinen auto's en vliegtuigen.
Scootmobiel-comfortabel Scootmobiel Wij hebben een groot aanbod aan verschillende scootmobielen rollators en andere mobiliteitshulpmiddelen. Bezoek onze website voor meer informatie.
13 Juni 2017 Comfortabele Opvouwbare Scootmobiel Vivo. Stippel voortaan uw eigen route uit en geniet van de vrijheid die de compacte opvouwbare scootmobiel Vivo biedt. De Vivo is eenvoudig te demonteren en kan dus m. Leverancier van de volgende Scootmobielen. Inschrijven nieuwsbrief Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf up to date! Afmelden is op ieder moment mogelijk. Verzenden retourneren en garantie.
Rollators Sorry het door u gevraagde artikel is niet gevonden ThuiszorgwinkelOnline.nl.
Resultaten 1 12 van 12 10. De rollator is ideaal zowel voor binnenshuis als buitenshuis. Rollator standaard 13.8 kg breedte 59.5cm diepte 67.5cm zithoogte 60.5cm zitbreedte 39cm. Inclusief mandje dienblad en stokhouder.
123Rollators dé online Rollator winkel. Een goede en goedkope lichtgewicht Rollator kopen doet u hier.
U moet JavaScript ingeschakeld hebben in uw browser om de functionaliteit van deze website te kunnen gebruiken. Hét adres voor Rollators Designrollators en Accessoires. Meer shops van 123Zorgwinkel.nl. Hulp bij kiezen Formaat. 5 10 kg 27. 10 15 kg 5.
Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels Rollatorweb.nl.
De remkabels zijn volledig in het frame weggewerkt. De Smart rollator is opvouwbaar en wordt compleet afgeleverd inclusief rugsteun tas en stokhouder. Koop er 2 of meer voor 12900 p/st en bespaar 8 %. De RL-Smart rollator is met z'n 67 kg bijzonder licht van gewicht. De RL-Smart is compleet vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en hoogwaardige kunststoffen en standaard uitgerust met rugsteun stokhouder boodschappentas en ergonomische handvatten.

Contacteer ons