Op zoek naar prijs rollator?

Vind rollator in Diversen op Marktplaats.nl.
gratis af te halen. 1.917 resultaten voor rollator. Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen 1.709. Zorg Brommobielen en Scootmobielen 5. Moet nu weg 0. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw 413. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 213.
Rollator kopen? Uw-rollator.nl de online rollatorwinkel van NL.
Rollator kopen voor dat extra beetje ondersteuning. Wanneer zelfstandig lopen met de jaren moeilijker wordt wilt u kunnen vertrouwen op een betrouwbare rollator. Wilt u een rollator kopen voor de extra zekerheid en stabiliteit tijdens het lopen? Wij van uw-rollator.nl proberen u hierin te ondersteunen zodat uw mobiliteit wordt vergroot en u altijd het juiste hulpmiddel thuis bezorgd krijgt. Wij zijn dé online zorgwinkel van Nederland en werken samen met een groot netwerk van fysiotherapeuten ergotherapeuten en thuiszorgwinkels in Nederland. Bij ons kunt u dan ook eenvoudig en makkelijk uw hulpmiddelen kopen of huren. Wij streven er naar om u zo goed mogelijk bij te staan om de juiste keuze te maken door ons uitgebreid assortiment.
Rollator kopen? rollator-experts.nl Frank.
9 Schulte Delta Rollator 1 89 95. 10 Benton Aluminium 3-wiel Rollator 4 115. Bekijk al onze toplijsten. Veilig op pad met een rollator. Als u niet meer goed zelfstandig kunt lopen is een rollator het ideale hulpmiddel. Rollators bieden extra stabiliteit en stevigheid tijdens het lopen en zijn gemakkelijk in gebruik. In onze webshop zijn diverse soorten rollators te koop variërend van bijvoorbeeld een opvouwbare rollator tot een lichtgewicht rollator. Verder bieden wij de binnenrollator die speciaal ontworpen is voor gebruik binnenshuis. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een driewiel rollator.
Rollators.
Er zijn verschillende typen rollators voor binnen buiten en voor beide doeleinden. Als u de rollator veel binnen gaat gebruiken is wendbaarheid erg belangrijk evenals de omvang van uw rollator. Koop in dat geval een compacte rollator. Overweeg ook een model waarbij de remkabels zijn weggewerkt. Op die manier voorkomt u dat u dingen omstoot of ergens achter blijft haken. Een rollator voor binnen gebruik heeft vaak een dienblad waarop u borden en glazen kunt meenemen. Als u de rollator ook veel buiten gaat gebruiken kies dan voor een model met grote wielen. Buiten krijgt u bijvoorbeeld regelmatig te maken met stoepranden drempels en zand of grindwegen. Grote wielen maken het rijden dan gemakkelijker.
Rollator kopen? Vegro Thuiszorgwinkel.
Het loophulpmiddel kan namelijk volledig worden ingeklapt en vervoerd worden in de bijgeleverde transporttas. Ofwel de Odyssé rollator is dé perfecte reis rollator. De rollator wordt gratis door ons gekwalificeerd personeel afgeleverd en op maat afgesteld. De Indoor rollator is een uitstekend loophulpmiddel voor ondersteuning binnenshuis. Met een gewicht van 66 kg is het een echte lichtgewicht rollator en dankzij de wendbare wielen is de Indoor in heel uw huis te gebruiken. De rollator wordt standaard geleverd met een handige opbergmand en dienblad.
Rollators Bestel uw rollator simpel online!
Loophulpmiddelen zoals Rollators en wandelstokken worden steeds meer via internet besteld omdat de prijs van de rollator dan veelal iets goedkoper is dan in een fysieke zorgwinkel via Rollator Goedkoop kunt u gemakkelijk online loophulpmiddelen bestellen de kwaliteit is goed en levering is vlot en altijd correct naast particuliere klanten zorgen wij ook voor loophulpmiddelen voor zorg instellingen en bedrijven bezoek de winkel voor meer informatie en bekijk het gehele assortiment rollators. Medische links Bloeddrukmeters / Thuistest webshop / Macula degeneratie / weegschalen / lichttherapie lampen. Beter lopen met een rollator.
Lichtgewicht rollators kopen? Vanaf 5.1 kg aluminium of Carbon frame.
Top 3 100 200. Top 3 200 300. Top 5 300 400. 76 tot 100 kg. 101 tot 125 kg. 126 tot 150 kg.
Rollators Scootmobiel rolstoel of rollator?
Elke zondag ook geopend! Elke zondag ook geopend! Rollator Quatro als beste getest door Kassa. Elke zondag ook geopend! Elke zondag ook geopend!

Contacteer ons