Meer resultaten voor topro troja rollator

Topro Troja rollator de beste lichtgewicht rollator Rollatorweb.nl.
De Troja is uiterst stabiel degelijk zeer comfortabel en met één hand op te vouwen. De nieuwe Topro Troja is een rollator met een strak en modern design. Door het lage gewicht is hij erg handzaam en zonder moeite op te tillen. Het unieke design van dit model is vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Deze lichtgewicht rollator haalde het hoogste testoordeel in de Kassa rollator test. Deze rollator behaalde het hoogste testoordeel in de Kassa rollatortest. De Troja is verkrijgbaar in twee maten. M Medium voor gebruikers tussen de 150 cm en 200 cm. S Small voor gebruikers tussen de 130 en 170 cm.
Rollator Topro Troja 2G met zachte wielen en luxe tas.
Gipshoezen voor kinderen Kinderbadkamer Kinder looptrainers Kinderkrukken Kinderrolstoel. Rollator Topro Troja 2G. Rollator Topro Troja 2G. De Topro Troja 2G loopt voor op de concurrentie op vele gebieden zoals garantie. De Troja 2G heeft zeer gebruiksvriendelijke functies en een zeer hoge focus op veiligheid en comfort. De rollator Topro Troja 2G is het meeste verkochte model uit de Topro serie en leverbaar in Small en Medium waarvan de Medium ook leverbaar is in de kleuren grijs zillver wit en wijnrood. Ergonomische handvatten biedt de mogelijkheid de handvatten op meerdere manieren vast te houden.
Topro Troja Classic Rollator kopen? Design Rollator.
Voor 12.00 besteld zelfde werkdag verzonden. Voor vragen bel 043 260 04 89. De Topro Troja Classic Rollator is geschikt voor zeer regelmatig gebruik zowel binnen als buiten. De Topro Troja is een lichtgewicht rollator die u met één handbeweging opvouwt tot een handzaam pakketje waarna u hem eenvoudig meeneemt in de bus auto of taxi. Hij kan ook gemakkelijk geparkeerd worden. De Topro Troja rollator is voorzien van stapsteuntjes gemakkelijk om over drempels en stoepjes heen te komen. De Topro Troja remmen werken zeer licht wat het bedieningsgemak vergroot daarnaast is het zitje bijzonder comfortabel.
Rollator Topro Troja 2G Small.
Topro Troja 2G Small. De Topro Troja is geschikt voor zeer regelmatig gebruik zowel binnen als buiten. De Troja is een lichtgewicht rollator die u met één handbeweging opvouwt tot een handzaam pakketje waarna u hem eenvoudig meeneemt in de bus auto of taxi. Deze rollator is niet voor niets tweede geworden in de Kassa rollatortest 2010! Leverbaar in verschillende maten namelijk in small zithoogte 54 cm of medium zithoogte 62 cm.
Beste Geteste Rollator Topro Troja Classic Small.
Dit zegt natuurlijk al genoeg dat deze rollator een goede aankoop is. Deze Rollator Topro Troja Classic is een van de beste Rollators op de Markt. Al jaren zijn de Noorse Topro Troja-rollators een begrip. De Topro Troja Classic blinkt uit in veiligheid flexibiliteit en comfort. Deze Topro Troja rollator is gemaakt in samenwerking met Ergotherapeuten en gebruikers Deze lichtgewicht Troja rollator is compact en met één handbeweging op te vouwen. Hierdoor is deze rollator gemakkelijk mee te nemen zelfs in een auto met een kleine kofferbak.
Topro Troja Classic rollator XS/S/M Lichtgewicht rollator 05255 PreMed voor rolstoelen hometrainer brace en hielspoor.
Algemene informatie over de Topro Troja Classic rollator. Zeer innovatief kan de Topro Troja horizontaal en van links naar rechts worden opgevouwen door aan een koord te trekken. De Topro Troja is uitgevoerd met blok parkeerremmen en een meevouwend boodschappennet. De maximale belasting is afhankelijk van het type belastbaar van 80 tot 150 kg lichaamsgewicht. Wanneer de Topro Troja rollator is opgevouwen neemt hij met een breedte van slechts 24 cm niet veel plaats in. Doordat de rollator zo eenvoudig kan worden opgeklapt kan hij gemakkelijk in de auto bus trein en vliegtuig worden meegenomen.

Meld je hier aan voor De Press en ontvang regelmatig deze nieuwsbrief van Preston Ability. Home Rollators en walkers. De Topro Troja Classic is een design lichtgewicht rollator de eerste rollator die horizontaal opvouwbaar is. De Troja Classic heeft een memory functie voor de hoogte verstelling van de handvatten een boodschappen netje welke belastbaar is tot 10kg en een comfortabele zitting. Een zeer veilige en stabiele rollator! KLIK HIER VOOR EEN VERKOOPPUNT BIJ U IN DE BUURT. Demonstratie Topro Troja Classic rollator. Kleur donker grijs of wijnrood. Hoogte handgrepen 78 100 cm. Maximale lengte 65 cm. Maximale breedte 60 cm.
Rollator Topro Troja 2G Luxe rollator StelComfortshop.nl.
Medium Kleur rood 814600312. Info voordat u bestelt. Omschrijving Specificatie Beoordelingen 2. Rollator Topro Troja 2G Standaard. De Troja 2G rollator is de nieuwste Topro rollator en de opvolger van de bekende Topro Troja. Bent u op zoek naar een rollator die volledig is ontwikkeld op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en fysiotherapeuten dan is de Topro Troja 2G beslist iets voor u. Het resultaat is een knap staaltje techniek de 2e generatie Troja met nog meer gebruiksvriendelijkheid veiligheid comfort degelijkheid en stabiliteit. Standaard producteigenschappen van de Troja 2G rollator. Bel die bedienbaar is zonder dat u uw hand van het handvat hoeft te halen.

Contacteer ons