Zoeken naar rollator

Rollator kopen? Rollators in alle soorten en maten Rollatorweb.nl.
Bent u minder goed ter been maar wilt u evengoed in beweging blijven? Dan is een rollator kopen een goede en verstandige keuze. Rollatorweb heeft een ruim assortiment betaalbare en lichtgewicht rollators te koop in diverse prijsklassen. Wij bieden rollators aan van gerenommeerde Europese fabrikanten die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van de hoogste kwaliteit loophulpmiddelen en strenge kwaliteitseisen hanteren bij het ontwikkelen van een rollator. Betrouwbaar en supersnel geleverd. Klanten beoordelen onze rollator s met gemiddeld een 9.4 gebaseerd op 594 reviews.
Rollator kopen? Lees hier waar u op moet letten. Seniorenartikel.nl.
Bij alle rollators staat de hoogte van de handvatten vermeld zodat u kunt zien of een rollator ook geschikt is voor uw situatie. Gebruik van de rollator in huis. Als u de rollator binnen wilt gaan gebruiken is het verstandig om rekening te houden met breedte van de deuropening. Een rollator kan er misschien wel doorheen maar het is aan te raden om wat centimeters speling te houden om zo te voorkomen dat u zich bezeert aan uw handen. Daarnaast adviseren wij om voor binnenshuis een wat kleinere rollator te nemen. Deze zijn makkelijker in een hoekje te parkeren. Gebruik van de rollator buiten huis.
Rollator ALS Centrum.
Gemeenten bedrijven en instanties 28. Scholieren en studenten 15. Over het ALS Centrum. Laatst bijgewerkt op 3 februari 2016. Een rollator is een hulpmiddel voor ondersteuning tijdens het lopen bij verminderde balans en/of verminderde spierkracht. Een rollator heeft een lichtgewicht stalen buizenframe met vier soms drie wieltjes met rubberen bandjes. Een rollator is in de regel een veiliger loophulpmiddel dan een stok. Doordat met twee handen gesteund kan worden wordt het lopen voor beide benen stabieler en lichter. Een rollator heeft twee handgrepen met remmen die kunnen worden vastgezet. Meestal heeft een rollator een kleine zitting waarop de patiënt kan uitrusten.
Rollators Kopen Beste Rollators Orthocor.nl.
Actie gratis rugsteun ivm 50 jarig bestaan Topro Meer Informatie. Aluminium Lichtgewicht Rollator XL-70. De XL-70 rollator is een super lichte verstevigde rollator van aluminium. De rollator is makkelijk met één beweging opvouwbaar. Extra sterk voor de wat zwaardere gebruiker. Producten 1 tot 20 van 21 in totaal. Stel een Aflopende Directie in.
Veilig en prettig wandelen met een rollator? 6 tips van Welzorg.
Zo krijgt u meer stabiliteit en voelt u zich zekerder in uw woning maar ook als u boodschappen doet of even eropuit gaat. Waar moet u op letten als u een rollator gaat kopen? Hoe kunt u uw rollator het beste onderhouden? 6 handige tips voor u. Een rollator kopen vraagt om een juiste voorbereiding en goed advies. Bij aanschaf is het vooral belangrijk dat de rollator perfect aansluit op onder andere uw lengte. Dit zorgt voor een ontspannen houding. In onze winkels helpen onze medewerkers u graag verder met het afstemmen van de juiste hoogte van een rollator. Lichte en wendbare rollator voor in huis? Wilt u meer gemak en steun in huis. Dan is een lichte wendbare rollator het meest praktisch.
Provo standaard rollator Hulpmiddelen Centrum.
Compleet met mandje stokhouder en dienblad. Ik wil dit product Nieuw. De Provo 2e generatie is een degelijke rollator met een maximale betrouwbaarheid. Deze rollator is compleet met mandje stokhouder en dienblad. De rollator is ook te verkrijgen met onderarmschalen 249. Onderarmschalen zijn zeer geschikt als u uw polsen niet meer goed kunt belasten of een verminderde handfunctie heeft. In een van onze showrooms kunt u de meeste rollators proberen. Voor een deskundig advies bent u van harte welkom!
Rollator kopen? Rollators in alle prijsklasse bij Medicura.
De Topro Olympos rollator heeft een breder frame met als voordeel een brede zitting groot mandje en meer loopruimte. Met een Topro Troja 2G rollator en Topro Olympos rollator bent u verzekerd van een kwalitatieve rollator! Kenmerken van een driewiel rollator zijn de drie wielen in plaats van vier wielen. Vanwege de vorm zijn de driewiel rollators zeer wendbaar. De driewiel rollator is lichter van gewicht dan een standaard rollator waardoor het makkelijk mee te nemen is tijdens een uitje. Gemino rollators zijn een echte blikvanger door het opvallende design. De moderne vormgeving straalt kwaliteit en klasse uit. Er zijn verschillende Gemino rollators Gemino 20 Gemino 30 en Gemino 60.
Rollators Als lopen lastiger wordt ANWB Webwinkel.
Ook is een rollator handig voor de dagelijkse boodschappen tijdens een bezoekje aan een goede vriendin of gewoon om in huis extra ondersteuning te bieden. ANWB leden profiteren uiteraard van extra voordeel zodat een rollator nóg voordeliger wordt. Wanneer lopen al moeilijk gaat is het belangrijk dat de rollator extra vrijheid geeft. Met een lichtgewicht rollator passeer je nog makkelijker hoge stoepranden en drempels. Bij onze lichtgewicht rollator set krijg je niet alleen een inklapbare rollator maar ook een rugsteun zitkussen en een in hoogte verstelbare zitting met handige draagtas. Hiermee transformeert u de rollator eenvoudig in een stoel wanneer je vermoeid raakt. Tenslotte bieden we naast onze lichtgewicht rollators ook diverse rollator accessoires zoals voor en achterwielen stokhouders rugsteunen zitkussens rollatormandjes remgrepen handgrepen en dienbladen.

Contacteer ons