Resultaten voor rolstoel

Rolstoel kopen? Groot assortiment Scootplaza.nl Scootmobiel rolstoel of rollator?
Met het PGB kunt u zelf de zorg inkopen die u nodig heeft zoals een rolstoel. Natuurlijk kunt u altijd een rolstoel bij ons testen in onze winkel in Amersfoort. Onze vakkundige adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van een rolstoel die geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Bent u op zoek naar een specifieke rolstoel of heeft u een rolstoel gezien op onze website waarin u geĆÆnteresseerd bent? En wist u dat wij ook ruim 250 gebruikte modellen in onze webwinkel hebben? Neemt u gerust contact met u op met een van onze deskundige adviseurs.
High Performance ADL rolstoelen Double Performance.
Individueel op maat bouwen van de rolstoel maakt dit mogelijk. Lees meer over het EZS. Double Perfomance hanteert een rolstoel pas procedure waarbij de gebruiker centraal staat. In 5 stappen wordt de meest optimale en ergonomisch juiste mobiliteits oplossing gerealiseerd een rolstoel afgestemd op het gebruik specifieke eisen en behoeften van de individuele gebruiker. Bekijk de 5 stappen. Met een maatwerk rolstoel kan je echt jezelf zijn. Het heeft de juiste fit rijdt en zit goed en past qua uiterlijk bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Uw lichtgewicht rolstoel kopen. Gratis bezorgd.
De rolstoel wordt door een tweede persoon voortbewogen door de stoel voort te duwen middels de handvatten achteraan de rolstoel. Een duwrolstoel is te herkenen aan vier kleine wielen. Handbewogen rolstoel ook wel Zelfvoortbewogen of Grootwiel rolstoel genoemd. Een handbewogen rolstoel is een rolstoel die u als gebruiker zelf kunt voortbewegen. Deze rolstoel moet ervoor zorgen dat iemand zich zelfstandig kan verplaatsen. De rolstoel wordt voortbewogen door met de handen door de hoepels aan de wielen te bewegen. Een Handbewogen rolstoel wordt in de praktijk ook op deze site vaak kortweg Rolstoel genoemd. Grootwielrolstoel of Rolstoel met grote wielen wordt ook wel gebruikt om dit type rolstoel aan te duiden. Tevens is de handbewogen rolstoel meestal voorzien van handvatten om voortgeduwd te kunnen worden.
Rolstoelen De Zorgoutlet.
Bent u veel onderweg? Dan is bijvoorbeeld een opvouwbare rolstoel handig. Wilt u ook een sport beoefenen met uw rolstoel? Dan is het handig als de rolstoel heel licht is en soepel met u mee beweegt. Ook kunnen wij 2de hands rolstoelen leveren. Weergave van 136 van 87 resultaten. Sorteer op prijs laag naar hoog. Sorteer op prijs hoog naar laag. Sorteer op naam Z tot A. 89500 Elektrische rolstoel Beatle. 69500 Elektrische rolstoel A200 Ottobock. 12000 Rolstoel BasiX Breezy 49 cm. 12500 Rolstoel Minos Lichtgewicht 45 cm.
Rolstoel kopen? Vegro Thuiszorgwinkel.
Bovendien is de rolstoel eenvoudig te transporteren doordat de rolstoel gemakkelijk is op te vouwen. Ideaal voor een dagje uit! Wanneer de rolstoel gekocht is wordt deze gratis door ons gekwalificeerd personeel afgeleverd en op maat afgesteld. Kopen 799 00 / Huren 3 15 p/dag / Lenen. Excel G-lite Pro Rolstoel Zelfvoortbeweger Grootwiel Zitbreedte 50 cm. Als u incidenteel gebruikmaakt van een rolstoel is de Excel G-lite Pro zeer geschikt. Dankzij de vele standaard producteigenschappen biedt de grootwiel rolstoel u veel zitcomfort.
Rolstoelen kopen? rolstoel-experts.nl Frank.
9 Vermeiren 708D zelfrijder geen reviews 359. 10 Benton Eclips X4 Kids geen reviews 879. Bekijk al onze toplijsten. De expert in rolstoelen. Wilt u een rolstoel kopen? Dan zit u bij ons goed. In onze online rolstoelenwinkel vindt u namelijk een mooi aanbod rolstoelen. Variƫrend van een duwrolstoel tot een manuele rolstoel. Ook voor een kinderrolstoel kunt u bij ons terecht. Tevens vindt u in onze shop handige rolstoelaccessoires. Hierbij kunt u denken aan rolstoeltassen rijplaten om uw horecagelegenheid rolstoelvriendelijk te maken en gebruiksvriendelijke rolstoelponcho s. Kijkt u gerust eens rond in onze rolstoelwinkel en laat u inspireren door de mogelijkheden! Lees meer Lees minder.
Rolstoel kopen Zorg en Zorg zorgproducten. advies. check. cancel. facebook. home. instagram. Icon_Pdp_Levertijd. logo. background. Layer 1. mail. twitter. Icon_Usp_Garantie. Icon_Usp_Levering. Icon_Usp_Persoonlijk. Icon_Usp_Showroom.
De transportrolstoel is volledig opvouwbaar en voorzien van opklapbare armsteunen. De beensteunen zijn in lengte verstelbaar waardoor u altijd de juiste zitpositie vindt. Voorzien van veilige parkeerrem. Binnen of buiten met een elektrische rolstoel geeft wordt uw wereld weer een stuk groter. Zorg en Zorg biedt u snelle en wendbare elektrische rolstoelen met een ruime keus aan aandrijfwielen zitsystemen en besturingsmogelijkheden. Kortom met een elektrische rolstoel maakt u de keus voor uw eigen onafhankelijkheid. Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen. Klanten beoordelen ons met. Betaal op de volgende manieren.
Rolstoel en scootmobiel Gemeente s-Hertogenbosch.
Sommige mensen kunnen zich vanwege een ziekte of beperking niet goed verplaatsen. Een rolstoel of scootmobiel kan dan een oplossing zijn. Dit zijn hulpmiddelen die regelt u zelf. Hebt u langer dan 6 maanden een rolstoel of scootmobiel nodig? Dan valt het gebruik misschien onder de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo. Hebt u maar af en toe een rolstoel nodig om naar buiten te gaan? Dan moet u zelf een rolstoel kopen huren of lenen. Voor een rolstoelvoorziening betaalt u geen eigen bijdrage.

Contacteer ons